جواد جعفری ظهر امروز در حاشیه بازدید از پروژههای عمرانی شهرستان قوچان در جمع خبرنگاران عنوان کرد: این کاهش صادرات به علت بخشنامههایی است که از ابتدای سال صادر و ابلاغ شده و مقداری تاخیر و کاهش صادرات استان را به دنبال داشته است.
وی از کاهش ۶ درصدی واردات نسبت به مدت مشابه سال گذشته از مبادی استان نیز خبر داد و افزود: طی این مدت ۹۲ میلیون دلار کالای وارداتی از گمرکات استان به کشور وارد شده و پیشبینی میشود میزان واردات مواد اولیه و ماشینآلات خط تولید در آینده افزایش یابد.
ناظر گمرکات خراسان رضوی در پاسخ به سؤالی مبنی بر چرایی عدم بازگشایی مرز باجگیران علیرغم اعلام تاریخ ۱۱ خرداد ماه برای این موضوع گفت: طبق اعلامیه کشور ترکمنستان بازگشایی مرز فقط مربوط به مرز سرخس آن هم مربوط به تردد کامیونهای ترانزیتی است که قصد عبور از خاک ترکمنستان را دارند اما شرایط مرز برای کالاهایی که به مقصد ترکمنستان میرود، طبق روال گذشته بوده و تغییری نداشته است.
موضوع بازگشایی مرز باجگیران پیگیری میشود
وی افزود: موضوع بازگشایی مرز باجگیران پیگیری میشود و گمرک آمادگی کامل دارد در صورت بازگشایی مرز در بخشهای مسافری و تجاری خدمات ارائه دهد اما بازگشایی مرز منوط به تصمیم کشور ترکمنستان است و اعلام زمان برای بازگشایی مرز باجگیران امکانپذیر نیست چون طرف مقابل در این زمینه قابل پیشبینی نیست.
جعفری از راهاندازی دفتر گمرکات با رویکرد صادرات در شهرستان قوچان خبر داد و تصریح کرد: شهرستان قوچان در زمینه واحدهای تولیدی دارای ظرفیتهای فراوانی بوده و چندین واحد تولیدی در این شهرستان پتانسیل خوبی برای صادرات محصولات تولیدی دارد که با راهاندازی دفتر گمرکی در قوچان میتوان کمک شایانی به این واحدها در حوزه صادرات و واردات مواد اولیه کرد.
وی اضافه کرد: موافقت برای ایجاد این دفتر در یکی از شهرکهای صنعتی انجام شده و با هماهنگی لازم پس از مهیا شدن تجهیزات لازم آماده ارائه خدمات تشریفات گمرکی در دفتر قوچان خواهیم بود که تحت نظر گمرک باجگیران در حوزههای مربوط به صادرات به صورت عام و واردات برای واحدهای تولیدی فعالیت کند.
انتهای پیام
0 دیدگاه