از دیگر خدمات گروه بازرگانی آی ترخیص ، ترخیص پله برقی و آسانسور و قطعات مربوط به آن ها از گمرک می باشد که در صورت ممنوع نبودن واردات آنها این خدمت از سمت ما قابل ارائه می باشد.طبق آمار گمرک در سال 95 حدود 571 تن آسانسور وارد کشور شده است. گفتنی است که عمده واردات آسانسور از کشور چین سپس از .ایتالیا، کره،امارات متحده عربی بوده است.
نیاز به ترخیص پله برقی و آسانسور از گمرک را دارید؟
☎ تماس با 09120272703 ارسال درخواست ⬅
شما برای ترخیص قطعات آسانسور و ترخیص سریع انواع موتور و قطعات آسانسور و آگاهی از تعرفه ترخیص آسانسور و قطعات آن از گمرک و حمل و ترخیص بالابر های ساختمانی، صنعتی و تجاری به ترخیص کار متخصص در حوزه ترخیص کالا نیاز دارید.
نکته:جهت ترخیص پله برقی و آسانسور نیاز به استاندارد اجباری می باشد.
در گروه بندی های اعلام شده گروه های کالاهای وارداتی، آسانسور در گروه کالایی 2 می باشد.



تعرفه گمرکی پله برقی و آسانسور
واردات آسانسور به مناطق آزاد، مشمول عوارض خود مناطق آزاد است. اگر از مناطق آزاد به کشور وارد شود مشمول تمام مقررات واردات (ثبت سفارش، مجوز استاندارد، …) می شود.
تعرفه گمرکی پله برقی تحت ردیف ۸۴۲۸۴۰۰۰ میباشد و حقوق ورودی آن ۲۰% است و با احتساب ۹% مالیات میباشد.



ترخیص قطعات آسانسور
ترخیص قطعات آسانسور از گمرکات کشور اصول و قوانین خاص خود را دارد که گروه بازرگانی آی ترخیص با استفاده از ترخیص کاران با تجربه خود به این موارد آشنایی کامل دارد.
ضوابط فنی برای واردات آسانسور
برای واردات آسانسور به صورت پکیج رعایت الزامات زیر ضروری می باشد .
- ارائه گواهی بازرسی در مبدا COI برای پکیج آسانسور از نظر ابعادی و کیفی و ارائه گواهی آزمون نوعی برای بردهای مدار ایمنی تابلو های فرمان آسانسورهای برقی مطابق با استاندارد EN81-1
- ارائه گواهی بازرسی در مبدا COI از شرکت های بازرسی تائید صلاحیت شده توسط سازمان برای ایمنی چهار گانه (قفل درب- ضربه گیر- پاراشوت- گاورنر)



دانستنی های مورد نیاز در مورد ممنوعیت های واردات قطعات آسانسور :
ممنوعیت واردات ریل آسانسور میتواند مشکلات بسیاری را برای صنعت ساختمان ایجاد کند. چرا که نوع ریلی که در ایران تولید میشود، برای آسانسورهایی که در ساختمانهای حداکثر تا 6 و 7 طبقه مورد استفاده قرار میگیرند و یک متر بر ثانیه سرعت دارند، مناسب است. در حالی که برای ساختمانهای بلندمرتبه که سرعت آسانسورهای آنها بیش از یک متر بر ثانیه است، نیازمند واردات ریل هستیم.
یکی دیگر از قطعات ممنوعه، «در کابین » است. درحالی که ساخت آسانسورها در ساختمانهای پرترافیک، نیازمند در کابین وارداتی است. البته «در طبقه» به میزان کافی و با کیفیت مطلوب در ایران تولید میشود و مایه تعجب است که وزارت صنعت، به جای «در طبقه»، «در کابین» آسانسور را در این فهرست ممنوعه قرار داده است.
امسال نیاز به ساخت حدود 25 هزار دستگاه آسانسور در کشور برآورد میشود. نیاز ارزی واردات قطعات آسانسور در سال به کمتر از400 میلیون دلار میرسد. با اعمال ممنوعیت در واردات قطعات آسانسور، این احتمال وجود دارد که در دو ماه آینده، احداث ساختمانهای بیش از چهار طبقه تا زمان تامین قطعات متوقف شود.



ترخیص پله برقی
ترخیص پله برقی و کلیه قطعات پله برقی از گمرک نیز یکی از خدمات گروه بازرگانی آی ترخیص می باشد. در صورت ممنوع نبودن واردات پله برقی یا اجزا و قطعات آن این کار با بهترین و قابل اعتماد ترین ترخیص کاران گمرک توسط ترخیص کاران ما انجام می شود.



بخشی از خدمات گروه آی ترخیص در زمینه ترخیص پله برقی و آسانسور
- ثبت سفارش پله برقی و آسانسور و انواع بالابر
- حمل و ترخیص پله برقی و آسانسور و دیگر بالابرها
- واردات و ترخیص پله برقی از تمامی گمرکات کشور از جمله گمرک بندرعباس
- ارائه مشاوره بازرگانی و بکارگیری کارشناسان متخصص و مجرب
- دریافت گواهی استاندارد اجباری در سریعترین زمان ممکن
- حمل و ترخیص سیم بکسل آسانسور
- حمل و ترخیص انواع قطعات آسانسور
- حمل و ترخیص انواع درب طبقات آسانسور
- حمل و ترخیص کالا مربوط به کابین آسانسور
- حمل و ترخیص موتور گیربکس آسانسور
- حمل قطعات پله برقی و آسانسور به صورت هوایی، دریایی، زمینی از جمله جعبه برق آسانسور، کابین آسانسور، انواع درب آسانسور، موتور آسانسور و سایر قطعات و تجهیزات دیگر
- ترخیص وزنه آسانسور بتنی و چدنی
- ترخیص آسانسور هیدرولیکی
- ترخیص آسانسور تسمه ای
- ترخیص آسانسور زنجیری 4 طبقه
- انجام کلیه حوالجات ارزی
- اخذ کلیه مجوزات لازم از جمل مجوز استاندارد اجباری
سوالات متداول
پله برقی ذیل ردیف 84284000 می باشد
با احتساب 20% حقوق ورودی
واردات با ارز متقاضی
الزام به ارائه COI – مشمول مقررات استاندارد اجباری –
9% مالیات بر ارزش افزوده نیز دارد
بررسي دقيق مدارك و گواهينامههاي شركتي كه قصد خريد از آن را داريم.
بررسي دقيق مشخصات فني ارائه شده.
بررسي توان شركت از نظر مالي و اجرايي.
بررسي رزومه كاري شركت و نيز بازديد از پروژهاي نصب شده توسط آن.
مراجعه و بازديد از محل شركت و مذاكره در محل.
قطعاً خیر، در بسیاری از موارد مشخصات ذکر شده صرفاً براساس اطلاعات رایج بازار بوده و نیازهای کارفرما در آن لحاظ نشدهاست. همچنین مواردی از قبیل كيفيت اجناس، كيفيت نصب، كنترل كيفيت تجهيزات نصب شده از جمله مواردی هستند که در مشخصات فنی مکتوب قابل ارزیابی نیست و صرفاً سابقه، اعتبار و دانش فنی شرکت تضمینکننده آن خواهد بود.
0 دیدگاه